TERMENI SI CONDITII

 • 1. Dreptul de autor a DECORADA INTERNATIONAL SRL asupra informatiilor publicate pe site
  • Intregul continut al site-ului decorada.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea DECORADA INTERNATIONAL SRL  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul DECORADA INTERNATIONAL SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului decorada.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru orice reclamatii referitoare la drepturile de autor si folosirea incorecta a informatiilor va rugam sa ne contactati la:office@decorada.ro
 • 2. Produsele si serviciile oferite de DECORADA INTERNATIONAL SRL pe site-ul decorada.ro, politica de preturi
  • DECORADA INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul decorada.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv, DECORADA INTERNATIONAL SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului. Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari  in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari DECORADA INTERNATIONAL SRL  nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Continutul decorada.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, DECORADA INTERNATIONAL SRL isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul decorada.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. DECORADA INTERNATIONAL SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.
 • 3.Plata produselor
  • Produsele comandate in magazinele DECORADA INTERNATIONAL SRL se vor livra numai dupa plata integrala a acestora. Plata produselor comandate online pe site-ul decorada.ro conform acestor „Termeni si Conditii” se poate efectua doar in avans sau la punctele de lucru DECORADA INTERNATIONAL SRL .
   Dupa plasarea comenzii in cosul de cumparaturi , sistemul decorada.ro va expedia automat o confirmare de primire a comenzii pe adresa de e-mail specificata , cu mentiunea ca in cel mai scurt timp consultantul de vanzari va contact decorada.ro a clientul pentru confirmarea comenzii.
   Pana la confirmarea comenzii de catre consultantul de vanzari  aceasta decorada.ro nu va naste niciun fel de obligatii, de niciun fel, pentru . decorada.ro
   Momentul incheierii Contractului la Distanta il constituie momentul confirmarii comenzii de catre consultantul decorada.ro. Comanda primita, in curs de confirmare, nu determina rezervare de stoc. Comanda confirmata insotita de Factura Proforma determina rezervarea provizorie a stocului pe o durata de 24 ore.Plata partiala sau totala a Facturii Proforme determina rezervarea definitiva din stoc a comenzii.Dupa confirmarea comenzii, sistemul  va emite decorada.ro automat o Factura Proforma ce va fi trasmisa clientului prin email.
   Clientul va putea face plata produselor comandate numai in baza Facturii Proforme, astfel:

   • Plata numerar in magazin – la oricare dintre punctele DECORADA INTERNATIONAL SRL de lucru.
   • Plata in avans – prin ordin de plata (virament bancar) in contul DECORADA INTERNATIONAL SRL notificat in Factura Proforma.

   Pentru comenzile este obligatorie plata in avans (inainte de livrare).
   Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre DECORADA INTERNATIONAL SRL la adresa de e-mail office@decorada.ro.
   Plata prin ordin de plata se va face in contul DECORADA INTERNATIONAL SRL
   In cazurile in care a fost solicitata plata in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul DECORADA INTERNATIONAL SRL
   Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz DECORADA INTERNATIONAL SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

 • 4. Politica de confidentialitate
  • DECORADA INTERNATIONAL SRL  este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 113106462443Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC DECORADA INTERNATIONAL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre client, un membru al familiei acestuia ori o alta persoana delegata de client.
   DECORADA INTERNATIONAL SRL colecteaza, de la clientii sai urmatoarele date cu caracter personal:*date necesare facturarii / livrarii comenzilor, furnizate in mod voluntar respectiv nume, prenume, adresa de facturare / livrare, telefon si partajate cu companiile de curierat Urgent Curier.*adresa de e-mail necesara clientilor pentru accesarea propriului cont creat pe decorada.ro si pentru modificarea datelor de facturare / livrare;*date de trafic, necesare elaborarii rapoartelor pentru imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite de DECORADA INTERNATIONAL SRL , preluate in mod automat respectiv IP (Internet Protocol), ora vizitei, durata vizitei, localitatea din care este accesat magazinul, sistemul de operare si browserul utilizat, procesate de Google Analytics.DECORADA INTERNATIONAL SRL nu colecteaza date necesare efectuarii platilor prin card, acestea fiind colectate direct de procesatorul de plati.
   Conform Legii nr. 677/2001, clientii DECORADA INTERNATIONAL SRL beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora*. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la punctul de lucru al firmei din București, Str. Sold. Zambilă Ioniță, Nr. 4,Camera 2, Bloc 7D, Scara A, etaj 5, Ap. 23 prin e-mail catre adresa office@decorada.ro. De asemenea, este recunoscut dreptul clientilor de a se adresa justitiei.
   Daca unele din datele furnizate de clienti sunt inexacte, sunt rugati sa ne informeze cat mai curand posibil prin e-mail catre office@decorada.ro.
   *Observatie: Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarile datelor sale personale.
 • 5. Livrarea produselor
  • Livrarea produselor se va face oriunde in tara prin mijloace auto DECORADA, Urgent Curier sau colaboratori.
   DECORADA califica costurile de transport cel mai ieftin in Tara.
   Clientii DECORADA pot verifica costurile de transport in pagina http://www.decorada.ro
   Daca in pagina de produs nu este trecut costul livrarii, contactati consultantul DECORADA pentru cotatie.
   Fara costuri de livrare, produsele pot fi ridicate de la urmatoarele puncte de lucru DECORADA:
   DECORADA INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.
   Livrarea produselor va fi gratuita in urmatoarele situatii :

   • Pentru produsele care au specificat in mod expres acest lucru

   In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta. Daca clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, nici la revenire, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, iar clientul va suporta costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

   Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat. Aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

   DECORADA INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC DECORADA INTERNATIONAL SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

   Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de DECORADA INTERNATIONAL SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de DECORADA INTERNATIONAL SRL de la acest client.

   Livrare in 15-35 de zile in Toata Tara

   Cel mai mic pret pe expeditie

   Expeditiile in tara NU tin cont de distanta

   Pretul procentual este acelasi indiferent de Oras.

 • 6. Montajul
  • Montajul este gratuit pentru produsele care au specificat in mod expres acest lucru.Montajul in Bucuresti – pentru produsele la care oferim optiunea de montaj, costul montajului este precizat in pagina de produs.

   Programarea montajului se face de catre consultantul de vanzari in raport decorada.ro de disponibilitatea echipelor de montaj.

   Montajul in Provincie – contactati reprezantantul de vanzari decorada.ro pentru a va directiona spre cea mai apropiata de echipa de montaj.

   Costurile de montaj nu includ manipularea produselor in imobile.

   In functie de numarul de cereri pentru montaj primite, ne rezervam dreptul de a refuza oferirea serviciului in perioadele aglomerate, cu exceptia cazului in care clientul a achitat in prealabil serviciul. Produsele pentru care a fost platit serviciul de montaj, vor fi montate intr-un maxim de 10 zile de la intrarea produselor in posesia clientului.

   Daca clientul a achitat montajul si doreste sa renunte la serviciu, inainte de executarea lui de catre , suma va fi decorada.ro returnata integral intr-un maxim de 30 de zile. Returnarea sumei achitate pentru montaj se face pe baza unei cereri scrise depusa la punctul de lucru de unde urmeaza sa se faca livrarea produsului.

 • 7. Promotii si concursuri
  • DECORADA INTERNATIONAL SRL stabileste regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
 • 7. Garantia produselor
  • Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, accesoriile aferente , certificatul de garantie si copia facturii fiscale emise la cumpararea produsului. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

   DECORADA INTERNATIONAL SRL raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau, care nu sunt produse de catre SC DECORADA INTERNATIONAL SRL . Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului sau importatorului sau a service-ului autorizat de acesta.

    

   Toate produsele de mobilier achizitionate din magazinele DECORADA INTERNATIONAL SRL au o garantie de 2 ani. Pentru produsele care nu intra in aceasta categorie se va specifica acest lucru in pagina de produs.

   Acest termen curge de la momentul receptiei mobilierului de catre client, documentul care atesta acest lucru fiind factura fiscala sau bonul fiscal.

   Perioada de garantie se prelungeste cu perioada in care produsul a fost obiectul unei reclamatii, din momentul efectuarii reclamatiei pana in momentul rezolvarii ei.

   In cazul aparitiei unor eventuale defecte cumparatorul va putea formula reclamatie. Orice reclamatie, insotita de factura fiscala sau bonul fiscal si certificatul de garantie, formulata de cumparator in termen, conform prevederilor certificatului de garantie, se depune la magazinul DECORADA de la care cumparatorul a achizitionat produsul sau pe adresa de e-mail office@decorada.ro

    

   DECORADA se angajeaza, pe durata garantiei, sa repare produsele intr-un termen de 15 zile de la data inregistrarii reclamatiei, conform prevederilor Legii nr. 449/2003 si O.G. nr 21/1992, cu modificarile si completarile ulterioare. Alegerea caii de solutionare se va face de catre DECORADA prin intermediul unitatii service din Bucuresti.

   Garantia DECORADA are ca scop repararea fara niciun cost suplimentar a unui produs, in cazul lipsei de conformitate ori in cazul defectiunii de fabricatie. Returnarea contravalorii se face numai daca produsul nu poate fi reparat sau inlocuit. Reparatia se face pentru defecte constatate in momentul dezambalarii produsului, in perioada de garantie.

   Termeni si conditii generale: DECORADA ofera garantie produselor folosite in mod obisnuit, in conditii normale.

   Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de DECORADA INTERNATIONAL SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de DECORADA INTERNATIONAL SRL de la acest client.

   Sunt strict interzise:

   -dezambalarea folosind obiecte taioase sau dure,taierea sau zgarierea materialelor, frecarea

   de alte suprafete sau cu substante(solutii de curatare)abrazive, folosirea sau pastrarea

   produselor in medii umede sau la temperaturi sub 0 grade C precum si in medii cu

   variatii mari de temperatura, asezarea produsului langa surse de caldura(distanta minima

   este de 1,5 m), folosirea produselor de curatare care contin acizi,petrol, gaz, detergenti,

   solventi chimici sau alcool(orice solutie trebuie incercata intai pe o suprafata mica ascunsa)

   -impingerea mobilierului(mobilierul demontabil trebuie demontat);

   -roluirea, indoirea sau curbarea saltelelor la transport si manipulare;

   -folosirea mobilierului in alt scop decat cel pentru care a fost proiectat

 • 8. Dreptul de returnare a produselor cumparate
  • Potivit legislatiei in vigoare, Consumatorul are dreptul sa notifice în scris decorada.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in pose sia fizica a produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la data încheierii contractului.

   Singurele costuri ce revin consumatorului sunt cheltuielile legate de returnarea produselor.

   Returul se face de catre consumator la adresa specificata de DECORADA

   Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza DECORADA cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, consumatorul poate alege una dintre urmatoarele variante:

   1. a) de a folosi modelul de formular de retragere tip (conform OUG 34/2014 ) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract

   Clientului care a notificat DECORADA privind intentia de returnare, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat DECORADA decizia sa de retragere din contract.

  • Conform OUG 34/2014, produsele realizate la comandă personalizată nu beneficiază de dreptul de retur.

   Produsele Decorada, care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate .

 • 9. Comentariile utilizatorilor pe site-ul decorada.ro
  • Utilizatorii care acceseaza site-ul pot face co decorada.ro mentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. DECORADA INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, mincinos, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

   DECORADA INTERNATIONAL SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii DECORADA INTERNATIONAL SRLsi partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

   Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

   DECORADA INTERNATIONAL SRL nu isi asuma nici un fel de raspundere si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de informatile oferite la rubrica comentarii. Aceste informatii, datorita naturii lor, in timp pot sa nu mai fie de actualitate.

 • 10. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
  • Site-uldecorada.ro este gazduit de serverele unei terte firme. DECORADA INTERNATIONAL SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SC DECORADA INTERNATIONAL SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului . decorada.ro

   DECORADA INTERNATIONAL SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul decorada.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 • 11. Abonarea si dezabonarea la newsletter
  • Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului decorada.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. DECORADA INTERNATIONAL SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

   Abonatii newsletter-ului decorada.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului decorada.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, DECORADA INTERNATIONAL SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

   DECORADA INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca SC DECORADA INTERNATIONAL SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

   DECORADA INTERNATIONAL SRL se foloseste ocazional in distributia mesajelor comerciale de serviciile unor companii specializate in email marketing.

   Intre aceste companii si DECORADA INTERNATIONAL SRL exista contracte prin care prestatorii de email marketing isi asuma responsabilitatea pentru respectarea legislatiei in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si comunicarea mesajelor comerciale prin posta electronica.

   Prestatorii de servicii de email marketing garanteaza ca detin acordul explicit al persoanelor din baza de date cu privire la primirea mesajelor comerciale.

   DECORADA INTERNATIONAL SRL nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma de trimiterea mesajelor comerciale prin intermediul prestatorilor de servicii de email marketing.

 • 12. Politica de confidentialitate
  • DECORADA INTERNATIONAL SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC DECORADA INTERNATIONAL SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC DECORADA INTERNATIONAL SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa Office@decorada.ro sau prin posta la adresa: DECORADA INTERNATIONAL SRL, București, Str. Sold. Zambilă Ioniță, Nr. 4,Camera 2, Bloc 7D, Scara A, etaj 5, Ap. 23 . SC DECORADA INTERNATIONAL SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

   Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul decorada.ro sunt transmise pe cale electronica, SC Decorada International SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC Decorada International SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

   Informatiile furnizate catre SC DECORADA INTERNATIONAL SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului SC DECORADA INTERNATIONAL SRL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. SC DECORADA INTERNATIONAL SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

   SC DECORADA INTERNATIONAL SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

   •  dreptul de a cere SC DECORADA INTERNATIONAL SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
   •  dreptul de a cere SC DECORADA INTERNATIONAL SRL  sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
   •  dreptul de a cere SC DECORADA INTERNATIONAL SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
   • dreptul de a cere SC DECORADA INTERNATIONAL SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

   Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa Office@decorada.ro, sau prin posta la adresa: SC DECORADA INTERNATIONAL SRL, Bucuresti, Str. Sold. Zambilă Ioniță, Nr. 4,Camera 2, Bloc 7D, Scara A, etaj 5, Ap. 23.

   decorada.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

   SC DECORADA INTERNATIONAL SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SC DECORADA INTERNATIONAL SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de decorada.ro in scopul precizat in prezentul document.

   Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor decorada.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SC DECORADA INTERNATIONAL SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul decorada.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului decorada.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

   SC DECORADA INTERNATIONAL SRL colecteaza informatii referitoare la sistemele de operare, browsere, coockie-uri si ip-urile vizitatorilor website-ului www.decorada.ro in vederea imbunatatirii serviciilor oferite si a calitatii website-ului.

   SC DECORADA INTERNATIONAL SRL nu cedeaza sau vinde date cu caracter pesonal catre parteneri sau alti terti.

 • 13. Securitatea datelor personale
  • Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de SC DECORADA INTERNATIONAL SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

   SC DECORADA INTERNATIONALl SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.

   Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 • 15. Nota de informare privind protectia datelor personale
  • Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC DECORADA INTERNATIONAL SRL, , cStr. Sold. Zambilă Ioniță, Nr. 4,Camera 2, Bloc 7D, Scara A, etaj 5, Ap. 23 înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J 40/20544/2012, Cod de înregistrare fiscal 38603840, având email: office@decorada.ro , reprezentată prin ISTRATE ANDREEA de Administrator, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

   Scopul colectării datelor este: reclama, marketing, publicitate si comert on-line.

   Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru reclama, marketing, publicitate si comert on-line.Refuzul dvs. determină imposibilitatea folosirii platformei decorada.ro, administrata de SC DECORADA INTERNATIONAL SRL, pentru activitatea de comert on-line(achizitionarea produselor din magazinul online www.decorada.ro ).

   Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizata, reprezentantii legali ai persoanei vizate, angajati ai operatorului si autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

   Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail office@decorada.ro sau la oricare dintre punctele de lucru SC DECORADA INTERNATIONAL SRL. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

   Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 • 16. Conciliere
  • Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna: ISTRATE ANDREEA, office@decorada.ro.

   1. Dispozitii finale

   Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe decorada.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

   In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului decorada.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

   Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC DECORADA INTERNATIONAL SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de SC DECORADA INTERNATIONAL SRL de la acest client.

   Linkuri utile

   Drept retur
   Livrarea comenzilor