Cum să alegi o masă extensibilă perfectă nevoilor tale

Cum să alegi o masă extensibilă perfectă nevoilor tale

Atunci când te orientezi pentru o masă extensibilă, există mai mulți factori ce trebuie luați în considerare – de la stiluri de masă și până la forme și dimensiuni. Dar, înainte de a lua această decizie, mai întâi trebuie să evaluezi modul în care utiliezi sala de mese.

masa extensibila

Înainte să achiziționezi o masă extensibilă

Când te gândești la idei de design pentru camera unde servești masa, câțiva factori te pot ajuta să iei decizii bune pe baza propriilor criteriilor de uz personal. În primul rând, ia in considerare spațiul de care dispui. Mai departe, observă cum sala de mese se conectează cu restul casei tale. Dimensiunea camerei de luat masa va influența major produsele ce vor fi amplasate în interiorul ei. Astfel, acesta este un criteriu bun de a începe atunci când alegi masa extensibilă potrivită casei tale.

Mai departe, trebuie să te gândești la modul în care utilizezi spațiul și cine îl folosește cel mai mult din casă. Găzduiești musafiri în mod regulat? Deții animale de companie? Cine folosește masa , cum este folosită, cât de des găzduiești musafiri, toate acestea reprezintă factori importanți atunci când te decizi asupra unei mese extensibile.

Te întrebi cum să alegi o masă potrivită? Stai fără griji, în acest articol te vom ajuta să găsești masa extensibilă perfectă pentru casa ta! La Decorada, dispunem de o gamă variată de mese și scaune, create special nevoilor tale!

Mese extensibile pentru un spațiu de dimensiuni reduse

Orientează-te spre o masă extensibilă care este proporțională dimensiunii camerei tale. Ca rezultat, vei dori, evident, să te decizi asupra unei mese de dimensiuni reduse.

Fii creativ în spații reduse cu o măsuță de cafea extensibilă

măsuță de cafea extensibilă

Pentru o cameră de dimensiui reduse, poți adăuga o măsuță de cafea multifuncțională extensibilă împreună cu două scaune. Voila! Acum ai un spațiu perfect funcțional de luat masa. Ne place, de asemenea, ideea de a avea un birou care poate servi ca masă.

masuta de cafea extensibila

 

Alege o masă extensibilă ovală pentru camere de dimensiuni reduse

Mesele ovale sau rotunde sunt cele mai bune pentru camere de dimensiuni reduse. Ele nu au colțuri ascuțite în care te-ai putea lovi atunci când navighezi printre scaune și perete. De asemenea, sunt foarte bune pentru a găzdui mai multe persoane la masă, deoarece nu există colțuri care ar putea limita numărul de persoane. Recomandarea noastră este masa extensibilă Nisa!

masă extensibilă Nisa

 

Alege pentru living o masă extensibilă cu 4 scaune pentru umplerea unui spațiu de dimensiuni mari

Atunci când spațiul de luat masa este deschis sau conectat la camera de zi, nu vei lua în considerare doar dimensiunea, ci și modul în care elementele din fiecare cameră interacționează unele cu altele. Deci, ia în considerare completarea în mod corespunzător (ai grijă să nu supraaglomerezi) a spațiului și alege mobilier care se îmbină armonios cu stilul camerei. O masă extensibilă dreptunghiulară este alegerea perfectă pentru spații deschise deoarece creează un sentiment de organizare în spațiile deschise. Mesele dreptunghiulare sunt cele mai frecvente tipuri de mese. Acestea funcționează de minune în camerele de dimensiuni mari. De asemenea, ele reprezintă varianta potrivită pentru mesele formale, unde dorești ca cineva să stea în capul mesei. Alege masa extensibilă din lemn masiv Egea!

masă extensibilă Egea

Dacă ai copii mici, alege materialul potrivit pentru masa extensibilă

Un lucru important de luat în considerare atunci când ai copii mici, este materialul mesei extensibile. Mesele cu blat de sticlă sunt mai greu de întreținut și mai ușor de spart. Așa că, evită dacă ai copii. În schimb, alege ceva durabil, cum ar fi lemnul solid. Mesele din furnir pot fi, de asemenea, o variantă potrivită, singurul dezavantaj fiind acela că se zgârâie mai ușor. Suprafețele rustice, cum ar fi lemnul sau metalul rezistent sunt cele mai bune opțiuni pentru familii cu copii. Ele dezvoltă o patină naturală, așa că zgârieturile nu vor fi vizbile. Finisajele întunecate ajută, de asemenea, la ascunderea micilor accidente, cum ar fi vărsarea sau pătarea. Recomandăm o masă extensibilă din lemn masiv Nisa pe negru.

masa extensibila Nisa

 

Masa extensibilă – soluția în caz că locuiești singur

De ce să alegi o masă extensibilă când locuiești singur?  Când când ai musafiri, aceasta se poate transforma într-o chestiune de secunde într-o masă ce poate găzdui mai multe persoane. Cu siguranță, prietenii tăi vor fi impresionați! Și pentru că dispunem de o gamă variată, la Decorada vei găsi o masă extensibilă dining perfectă pentru tine!

Ce alegi? O masă extensibilă cu 4 scaune sau o masă extensibilă modernă cu 6 scaune?

masă extensibilă automată Egea

Mesele extensibile sunt disponibile într-o varietate mare de forme și dimensiuni. Când ai musafiri în vizită, ai nevoie de o masă care garantează loc tuturor. Mesele extensibile reprezintă soluția perfectă pentru a găzdui mai multe persoane la cină sau o seară de jocuri de societate. Prezența lor oferă living-ului sau bucătăriei tale un aer modern și contemporan. Aceste mese arată ca unele obișnuite, cu excepția faptului că acestea dispun de caracteristici unice. Alege masa extensibilă automată cu 4 scaune Egea sau un set masa extensibilă cu 6 scaune Mondo pentru a oferi camerei tale acea atingere mult dorită!

masă extensibilă Mondo

Sperăm că acest articol ți-a fost de ajutor și suntem siguri că la Decorada, vei găsi masa extensibilă perfectă nevoilor tale!

Pentru mai multe detalii privind achiziția unei mese extensibile sau orice altă piesă de mobilier, contactează-ne la +40 (741) 217 467  sau lasă-ne un mesaj pe office@decorada.ro !

 

 

𝐑𝐄𝐃𝐔𝐂𝐄𝐑𝐈 la produsele din 🛋️ PROMOȚII DE IARNĂ. Transport Gratuit. -19 Zile 7 Ore 30 Minute 16 Secunde